Drönare ?

Drönare ?

torsdag 4 februari 2016

Palmemordet och straffvärdet .

Nu när det gått 30 år så kanske man borde sända ut signaler om att straffvärdet har sjunkit till ett par år bara , vilket skulle göra det lättare för någon som sitter på information att faktiskt delge den. 


Om någon för 30 år sedan i hastigt mod gjort detta med eller utan hjälp så har denne hunnit bli en annan person i dag/ ångrat sig dagen efter  och den som sitter på informationen kanske sett att detta är inte en mördare normalt och har skött sig sedan dess med stor vånda inom sig , och då alla mord är viktiga att lösa så tycker jag att 30 års vånda plus ett par-tre år i fängelse borde vara tillräckligt.


Sedan får man ju givetvis titta på om denne begått lönnmord under dessa trettio år och där värdera straffet på ett annat sätt .

Landet har blivit sjukt med små barn som skjuter ihjäl varandra och det behövs lösas mord och sedan titta vad som är fel , som tex spänningar med folk som utför hedersmord etc , som är förkastligt men kanske ett överlevnadsvillkor där de kommer ifrån då ett ingifte kanske ger läkarvård och mat på äldre dar. Har vi sådant i Sverige så kan det gå helt åt pipsvängen och genom att se till att lösa tex Palmemordet så kanske detta blir en veckar klocka för tex hedersmördare med att även om det tog lång tid så löstes det , och att i Sverige så är aldrig mord försvarbart annat än i rent självförsvar där det inte finns någon annan utväg och då är det ju inte mord utan självförsvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar